Dimmiga dagar.

Hej allesammans, första dagen på mitt "nya" liv tog en oväntad sväng om kan man ju säga. Hände en del tråkiga saker och jag tror att jag har kastat ur mig fler svordommar idag än vad jag någonsin gjort innan. Inte bra. Men bortsett från den lilla incidenten så har det gått bra. Fick tillbaka min dator också, som jag nu måste hitta en ny köpare till. Jobbigt. Ingen som är intresserad av en laptop? Eheh.

Jaja, nu borde jag verkligen hoppa i säng men jag är inte trött. Ska kolla H&M och se om det finns något jag vill att min syster ska beställa åt mig! Kanske skriver några rader innan jag lämnar datorn för att sova.

Puss.

ISAK!

Hej allihopa! Ni missade väl inte Isaks filmer på Youtube för ett tag sedan? Det var dagens bästa, att sitta och titta på hans klipp! Nu är dom borta och jag tycker det är jättetråkigt för han lös verkligen upp min vardag. Men iallafall så hittade jag in på hans blogg nyss och jag måste ju dela med mig!? Eller hur! Tryck här för att komma till Isaks blogg!

ENJOY!

Varje litet steg du tar.

Nya friska tag, okej jag har sagt det förr men nu händer det verkligen!
Här har ni det;



Att vara artig, glad och positiv. Har man ett leénde på läpparna så smittar det ofta av sig, eller hur? Jag ska börja vara glad och artig mot människorna runt omkring, ska se hur det påverkar dem. Och mig.

Att ta hand om sin kropp, träna, äta rätt. Tar man hand om sin kropp så orkar man lättare med att ha humöret på topp. Jag ska börja tänka på vad jag äter och röra på mig ordentligt. Kanske ta mig ner till gummet några dagar i veckan.

Att vara sig själv, gå sin egen väg och göra det man vill. Inte ska man försöka vara som alla andra, klä sig och se likadana ut. Man ska leva som man själv vill (inom vissa ramar givetvis) och pyssla med sånt man tycker om. Jag ska vara mig själv fullt ut nu och strunta i vad alla andra säger och tycker om mig.




Att svära och säga fula ord i varje mening. Det är inte speciellt vackert och det skapar en dålig stämning. Själv är jag väldigt bra på att slänga in sådana här överflödiga ord hela tiden men jag ska tänka mig för. Det är så onödigt med svordommar. "Bajs" och "hora" är väl det jag har använt mig av mest, det kanske inte är svordommar direkt men det är minsann inte trevligt.

Att ljuga är inte okej. Jag är tyvärr väldigt bra på att ljuga. Jag gör det ofta också men nu är det slut med det. Det blir bara dåliga följder av lögner. Det är lätt som en plätt att bara dra till med en liten lögn men i slutändan är den ändå bäst med sanningen så, sluta upp med lögnerna allesammans.

Att falla för grupptryck, det är lätt att dras med när kompisarna vill göra något men om du egentligen inte vill eller vet att du inte borde så bör du säga nej. Man ska stå upp för sig själv och man blir faktiskt inte hånad om man säger nej till alkohol eller droger eller vad det nu kan vara. Man ska inte pyssla med sånt. Nope.


______________


Det var en liten lista på sånt jag har suttit och funderat på här ikväll. Dissa min åsikt om du vill men jag bryr mig faktiskt inte och det känns så skönt att kunna säga så! God natt allesammans, sov gott.

Goodbye baby.

Idag har jag inte lagt en enda tanke på dig förrän du total svek mig på msn nyss. Så nu har jag tagit det inte långt ifrån svåraste beslut jag någonsin gjort. Jag valde bort dig. Egentligen känns det som att du har velat ha det så en lång tid nu men du kommer alltid tillbaka. Det gör så jävla ont i mig varje gång så nu är du ute ur mitt system. För gott.

Farväl Mikael. Du har varit det bästa i mitt liv i flera år. Nu ska jag stå på mina egna ben. Hoppas allt går bra för dig i framtiden. Puss.

There's no time for tears.

Jag har inte skrivit på några dagar och det har sin förklaring men jag orkar verkligen inte ta upp det nu för då kommer det bli ett sånt där långt "emo" inlägg och alla kommer kommentera "stackars dig" och blablabla och det orkar jag inte med just nu.

Jag gråter inte över spilld mjölk. Just nu finns det bara Thea, jag gör allt för att få behålla min underbara dotter. Det finns så mycket motgångar så det kan ni inte ana men jag gör allt. Samtidigt som jag är helt ripped up inuti. Det är verkligen inte lätt och jag skriker efter en hjälpande hand men hennes far är tydligen allt för egoistisk för att kunna tänka sig att hjälpa mig på HANS helg. Så nu har jag äntligen fått den lilla sjuklingen att sova, det tog tre timmar. Jättekul när man har världens migrän och mår skit.

Nej det skulle inte bli ett såntdär "tyck synd om mig" inlägg men det blev det visst ändå. Jahopp.

Kommer mer sedan PUSS.

homesick

hey allihopa!

Jag har en sjuk hemlängtan till Göteborg. Jag har spenderat helgen där och vill bara dit igen. Samtidigt som jag vet att jag faller tillbaks till fel människor igen så vill jag verkligen dit igen. Men det är inte bra för mig i Göteborg, inte alls bra. Så jag stannar här. Jag vill vara här, jag är lycklig här. Tror jag.

I've finally found myself again.

Håkan för hela slanten!

Nu bär det av snart. Busesn går 11.20 och är framme i Göteborg 13.37 ;) eheh. Niice. ska träffa Manne också, nice. Jag hinner inte skriva mer nu för ska packa och så. Pusspuss.

Minnen av aprilhimlen.

Jag saknar dig faktiskt ibland. Jag undrar ofta om du saknar mig med? Om du tänker på mig någon gång. Gör du det? Jag tänker på dig ganska ofta faktiskt. Det är jobbigt. Jag har inga känslor för dig nu men jag saknar liksom det vi hade. Det var inte länge men ändå tillräckligt länge för att jag ska sakna det. Nu kommer vi få tillbringa resten av våra liv tillsammans även om vi inte vill för vi har ju faktiskt något som håller oss samman. Vi har ju Thea.

Japp. Nu blev det lite pinsamt här va. Men det är typ ingen av mina vänner som läser detta ändå. Och speciellt inte dina vänner, inte du heller förresten så jag vet inte varför jag skriver "du" hela tiden. Jaja. Nu ska jag gosa med min Erika innan hon åker hem. Sen ska jag platta håret så det är färdigt imorgon för jag ska ju åka till Göteborg imorgon. Det är ju faktiskt Håkan Hellström på Liseberg imorgon, hallåå!? ehehe, puss <3

Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Jag älskar dig. Jag älskar dig.
Du vill inte ha mig så.
Jag älskar dig. Jag älskar dig.
Du ser mig men inte så jag vill att du ska se mig.
Jag älskar dig. Jag älskar dig.
Jag lovade att inte känna såhär men det gör jag.
Jag älskar dig.

In the worst way.


This is a party without the people.

HEY.

Idag är jag på jättebra humör WUHU. Or not.
Jag har varit på bra humör hela dagen men det är något jävla bajs som gnager inuti mig och nu är jag så arg så jag snart gråter. OCH jag har inga cigaretter kvar OCH bajs. KORVSOPPA. idag är jag arg. EHEHEHEHEHEH lol


Iaf nu ska jag gå å simma med Annica. Jättekul kommer typ dö. EHEHEH har sjukt ont i min tumme nu för jag orkar inte bry mig om den mera. KULDAG JAPP.

Nu ska jag gå å knarka klorvatten. PUSS.

Ons den 16e sep.

/////////////////////////

Aktiviteter:

Ca; en timmes promenad.
5 armhävningar
20 situps
5 rygglyft

Mått:
vikt: 54kg
midja: 69cm
höft: 90cm

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Early mornings.

God morgon, blev inget inlägg igår för bella var trött och ville ha sin säng och dator för sig själv. Försökte däremot skicka från mobilen men det gick tydligen inte.

Jag har bestämt mig för att börja hålla koll på min kropp så därför gör jag en ny kategori "Mathilda" där ska jag bara skriva vad jag har gjort på dagen så som, promenader och mat jag har ätit osv. Det blir nog bra. Det var min kära vän Bella som inspirerade mig.

Puss sålänge!

And sorry seems to be the hardest word.

Förlåt för det oseriösa inlägget tidigare men jag är så fruktansvärt trött. Jag gör ingenting på dagarna, ligger bara och sover hela tiden och om jag väl gör någonting så blir jag hur trött som helst, som en zombie. Det är inte kul. Jag vet att jag måste börja röra på mig men jag orkar helt enkelt inte. Men jag ska börja, snart. På torsdag ska jag med Annica på poweryoga, det kommer jag ju aldrig klara men ja, jag måste ju testa iallafall. Helst av allt vill jag börja rida igen men hela familjen Erlandsson är allergiska så det kommer ju aldrig att ske. Tråkigt! Ska börja jogga i slingan när mitt ben blir bättre. Får ju egentligen inte stödja på det alls men det gör jag ändå eftersom jag inte kan hoppa på kryckor med en bruten tumme och det resulterar i att mitt ben svullnar upp till sin dubbla storlek vilket inte alls är speciellt skönt.

Men, ja. Kan någon hjälpa mig att hitta motivationen? Det är den som saknas. Jag har ingen viljestyrka. Jag orkar inte träna och då gör jag det inte. Det känns ju sådär kul att gå och gymma med min kompis mamma. Bättre än inget helt klart men ändå. Jag är jämt så orolig för vad andra ska tycka. Jag har ingen kondition och därför ger jag mig inte ut i slingan för jag vill inte att någon ska skratta åt mig när jag inte orkar längre osv. Det enda jag känner att jag är riktigt bra på och som jag kan göra fullt ut utan att oroa mig det är att rida, ta hand om hästarna och ja. Det är det bästa jag vet helt enkelt. Saknar det sjukt mycket men jag kan inte rida mer, jag kommer bar aförstöra mitt knä ännu mer och jag vill faktiskt kunna gå när jag blir äldre, haha.

Ja-a, jag vet ju inte hur mycket detta inlägget gav er men jag tycker det är skönt att få skriva av sig ibland, lätta på hjärtat. Fingrarna bara flyger fram över tangenterna och tankarna far ut ur huvudet. Alla kommer inte med men dom kommer ut. Känns bra och nu kan jag sova lugnt utan att ligga och grubbla över detta hela natten. Kanske det är detta jag ska göra?

Jag har ju så svårt med att somna för jag tänker så fruktansvärt mycket på allt och ingenting när jag går och lägger mig. Kanske jag ska skriva av mig här varje kväll innan jag hoppar i säng? Ska testa denna veckan och se om det fungerar. Haha. Ni får tycka jag är knäpp som typ ställer frågor och svarar på dom själv men ja, jag är lite knäpp. Fråga bara mina kära vänner! Hihi.

Nu ska jag pussa och krama lite på min lilla Bella sen ska jag gå ut och ta en nattcigg och lyssna på musik, sen blir det nattinatti. Sov gott allihop.

You make me feel good.

Du får mig att må bra. Det räcker att du ser på mig så blir jag varm i hela kroppen. Att få sova bredvid dig är det bästa jag vet. Du är den bästa vän man kan ha. Jag älskar dig. <3

tröttelitrött-trött.

eheh. sover hela dagarna. skadar mig så fort jag rör mig en centimeter. Är nog sjuk. Bajs. Hej då. HAHA.

Jag tror vi flyger.

Hey ;D

Dålig ppdatering de senaste dagarna I KNOW IT men men. Det har hänt en massa saker, japp. Nu måste jag egentligen göra mig i ordning för jag ska åka ner till Göteborg idag! Ska bli skönt och komma tillbaka, även om jag åker hem igen i eftermiddag. Meeeen så kan det vara ibland.

Och, tack Erika för sötaste inlägget. Du är underbarast baby. Jag älskar dig <3


Ny header, men är inte klar med resten. Hiiiinner inte. Puuusss hej.

det är vi två mot världen älskling.

Erika här, har smitit in på Mathildas blogg för att skriva hur underbar hon är.

Hon är min bästavän, min styrka, min lyckobrunn, min ängel, min lycka, min kärlek, mitt allt! Hon är den bästa i mitt liv. Vi ska gå hand i hand livet ut, aldrig att jag vill förlora dig igen, aldrig! Du är min ena halva, du betyder så sjukt mycket för mig, glöm aldrig de! Jag älskar dig, flera varv run jorden <3

/din ika<3

Unbreakable love.

Min Erika.

Det finns ingen som du baby, ingen. Jag älskar dig.

Nu har jag spenderat flera dagar med dig och jag vill aldrig lämna din sida.
Aldrig.
Jag har saknat dig så mycket när jag har varit ifrån dig.
Vi sågs nästan inte på ett helt år. Helt sjukt.
Du betyder så sjukt mycket för mig Erika, jag hoppas du vet det.


(bild på två sexiga bakfulla flickor)


I've got chills.

Någon mer än jag som fick rysningar i hela kroppen när Calle klev in framför idoljuryn och sjöng?
Det var så underbart, om inte han är en stjärna, vad är han då? Åh gud säger jag bara <3

wrong side of the tape.

I natt har jag pratat i telefon i 6(?) timmar eller något liknande med världens sötaste lilla Stefan! Han har så sjukt go röst och hans dialekt är verkligen urgullig! Han är helt underbart söt och snäll som 17, men, han bor på helt fel ställe! Vad ska han göra i Uppsala liksom? Det är sååå inte kul. Nej.

Sötisen ringde mig föörut med och höll mig sällskap när jag gjorde i ordning mig. Så söt, jag käkar opp honom! Hihihi förlåt för detta sjukt onödiga inlägg som ni alla säkert lägger i er CAREBOX men alltså, det är min blogg och jag skriver vad jag vill ihihih. :*


puuuuuussss.


You had a bad day!

Oh, någon påminde mig så mycket om Daniel Powter idag så jag va bara tvungen att lyssna på honom nu! Åh vad jag älskar hans låtar, hans röst är så underbart söt. Lyssnade på honom 24/7 innan men nu har det inte blivit av. Härligt!

I'm cleaning out my closet.

Hey, håller på att vika alla kläder och gör i ordning i Bellas garderob. Kan bli en kul överraskning tills hon kommer hem! Det är inte lite kläder ska jag säga, mina, hennes och alla våra vänners typ. Finns kläder från lite var stans här :) Hehe.

Puss så länge.

Hello you!

God morgon, god middag!

Jag vaknade precis med världens fetaste huvudvärk, inte så kul. Plus att jag såg att klockan var halv två och att jag ska möta Maj om en halvtimme. Ujuj. Får bli mer inlägg ikväll! Puss på er.

Som en sommarvind mitt i vintern.

Idag har jag varit med min lilla Thea en liten stund sen åkte jag med mina flickor till smögen och såg på fotboll med folket @ Smögen pizzan! Det var inte så kul så jag åkte hem till min syster och fick en massa kläder vilket var väl behövligt! Sedan blev det förstås Idol hemma med Bella och Erika. Det var helt okej. Någon mer än jag som trodde att "skojarna" var seriösa? Iaf, fastnade för hårdrockaren med gitarren, han va störtskön och hade en grym röst. Även Moa var duktig och dessutom jättesöt! :)

Nu blir det nog att sitta här en stund så slänger väl in något mer inlägg innan jag går. Bye!

Feel brand new!

Nu har jag gjort i ordning håret och plockat in disken och startat en tvättmaskin! Man hinner med mycket om man bara vill. Tyvärr har jag ingen bra kamera men ni får faktiskt överleva med mobilbilder;

Här har ni mig :)


Färgklick!

Kunde inte hålla mig! Nu sitter jag här med färgen i håret och väntar! Klockan tickar så sakta när man väntar på något, håller ni inte med?

Förresten så har jag ingen som helst koll på vad det är för veckodag idag? Är det onsdag? Jag tror det iallafall. Det är inte lätt att hålla koll när man bara går hemma hela dagarna. Det börjar bli lite långtråligt eftersom jag inte ens kan gå ut nu när jag skadat mig. Åh juste! Jag har ju inte ens berättat vad som har hänt! Så här var det;

Jag var ute och gick med Thea i barnvagnen på slingan och helt plötsligt small det till i hela benet och gjorde hur ont som helst. Men jag kunde fortfarande gå. Senare på kvällen började det bulta jättemycket i knät och det gjorde ondare och ondare. När jag skulle ta mig ner till min vän Erika som bor en bit längre ner på kullen så trampade jag snett och sedan hade jag ingen känsel kvar i vaden och i foten. Det gjorde så sjukt ont att vi fick ringa ambulansen.
Det visade sig att minisken hade gått sönder och lårmuskeln hade låssnat från sitt fäste i knät. Så nu måste jag hoppa på kryckor i 2-3 månader. Inte så kul och det gör så sjukt ont i händerna men men! Det här överlever vi väl :)

Åh nu är klockan bara 5 över 10, jag som ska skölja ur färgen när klockan slår halv. Segt segt.

Ni får njuta av en bild på min älskade Thea sålänge. See ya' soon <3

God morgon!

Hey allihopa!

Nu har jag vaknat igen, sov inte så länge ändå, härligt att vakna tidigt av sig själv!
Idag har jag redan hunnit klippa mig och ska snart färga håret igen. Bilder på resultatet får ni senare. Känns lite ovant att ha lugg men jag vänjer mig väl, har inte hunnit komma på om jag passar i det eller inte än men det blir säkert jättebra :)

Ses om en stund igen. Ciao!

Dagens höjdarlåt!

Från säsongens första idol! Helt klart skönaste låten, njut! :)


090909

Idag är det nionde i nionde nollnio, ganska coolt ändå.
Har bestämt mig för att det ska bli en bra dag :)
Ska ta nya fräscha tag och vara käck och glad!
Kanske ska gå och lägga mig snart då?
Japp, så gör vi!
Ska slänga in dagens låt med, see ya :*

I miss you.

Till alla mina kära vänner hemma i Göteborg;

Jag saknar er så fruktansvärt mycket.
Det är inte desamma utan er.
Vi måste ses snart igen,
jag får komma ner och hälsa på!

Jag har inte glömt bort er,
även om det verkar så ibland.
Ni har en stor plats i mitt hjärta
Allihop

<3

Du kom som en ängel.

"Meela; tralala lilla molntuss/ sover säger:
Vi hörs imorgon.
. micke - sjuk säger:
Nej det gör vi nog inte. Hejdå Mathilda."


Det gjorde ont i hela hjärtat när du skrev så, jag vill inte mista dig. Jag vill inte. Du kom som en ängel till mig för flera år sedan och sen dess har du varit mitt allt. Du har varit anledningen till att jag orkat gå upp på morgonen. Jag älskar dig så mycket. Du kan inte förstå hur jag känner, det går inte att förklara med ord den känslan du fyller mig med. Samtidigt som du gör mig så lycklig, så varm, så gör du mig så ledsen. Allt jag vill är att få finnas där för dig som du har funnits för mig i alla dessa år. Jag vill kunna hjälpa dig, du säger att jag inte förstår men du ger mig ju aldrig chansen att försöka förstå dina problem. Jag har blottat mig helt och visat dig allt jag har inuti mitt hjärta. Du har inte ens visat mig en femtedel av ditt och det sårar mig. Jag trodde du litade på mig, jag trodde du var äkta.

Jag har funnits här, precis framför ögonen på dig, och jag har väntat på att du ska se mig men du ser bara rakt igenom. Jag har gjort allt. Nu måste jag snart försöka stå på mina egna ben för du drar bara ner mig. Du är inte bra för mig. Jag vet det men jag älskar dig så fruktansvärt mycket så jag vill stå vid din sida även om jag blir nerdragen i skiten för jag är inte hel utan dig. Jag har blottat allt och du har lovat att vara min vän tills döden skiljer oss åt. Men snart, snart orkar jag inte mer. Du måste möta mig halvvägs eller iallafall en liten bit på vägen.

Du är det allra finaste jag har, du har hjälpt mig så mycket. Du har alltid sett mig för den jag är. Vad är det nu som är fel? Jag vet att det är någonting som inte stämmer med min Micke. Innan var det "Hej snöret!:)" och nu "Hej." Någonting är fel och jag vill veta vad. Släpp in mig annars går jag min väg och kommer aldrig igen.

Visa vid vindens ängar.

Hey,

Hur har dagen sett ut för er? För mig har det varit en otroligt tråkig och meningslös dag tyvärr. Förutom när min älskade Thea kom och lekte med mig en stund! Det är jobbigt att inte kunna ha henne här nu när jag är skadat och inte kan ta mig runt i huset ordentligt. Men hon kom iallafall en liten stund, helt underbart!

Jag mår för övrigt bra nu när jag fått min medicin igen, den har varit slut ett tag nu så jag har inte mått så bra men ja, nu är det bra igen då som sagt! Känns skönt att vara sig själv igen :)

Uppdaterar mer under kvällen! Ha det fint.

Lasse Lindh

"och någon slutar alltid älska först, varför kan det aldrig vara jag?"

Allas vår älskade Lasse har slutat. Han kanske kommer tillbaka men det är tveksamt. Jag älskar dig ändå Lasse lilla. Här har ni min favoritlåt i sötaste klippet;


Nytt från TOPSHOP!

Kikade in på topshop nyss och kollade på "new in", hittade några riktigt snygga grejer! Satte ihop en outfit;



Vad tycks? :)

tralala lilla molntuss.

Hey, nu är designen helt okej, så nu får det vara såhär. Jag är inte så bra på att fixa med alla koder och allt vad det heter!

Iaf, jag hoppas som sagt på kryckor nu. Känns ju sådär kul alltså. Men men, jag överlever väl. Igår träffade jag en kär vän som jag har saknat så mycket. Det var underbart. Vi gjorde inte så mycket men det kändes så bra i hela kroppen att bara få vara nära. Jag har verkligen saknat honom. Men så fort han åkte härifrån så kom tårarna. Varje gång han lämnar mig känns det så hemskt, precis som att vi aldrig mer kommer ses. Jobbigt är det. Men men.


Nu undrar jag lite vad ni tycker jag ska skriva om här? Så kommentera gärna :)


It's only a matter of time.

Hey,

Har spenderat natten på akuten, kul. Men min älsklings Erika följde med som tur var. Tack baby.

Nu hoppar jag på kryckor och har jäätteont. Puss.

P!ATD

I vanliga fall lyssnar jag inte alls på P!ATD men jag har blivit helt kär i denna låten. Kan inte sluta lyssna! ENJOY :*


Hey mobilblogg!...

0-71fbf8dc960f3e4eb1f489eddd2724c5.png

Kolla varifrån!

Hey mobilblogg!


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1032314/meela?claim=8yec7hp4qxv">Följ min blogg med bloglovin</a>

so long

Start over from zero.

Hej och välkommen till min blogg. Än så länge ser den inte så mycket ut för världen men det kommer.
Har haft ett antal bloggar men alla visste vem jag var på de andra så det gav inte samma frihet. Nu har jag denna och jag tänker vara hyfsat anonym, det vill säga att jag inte tänker säga till min vänner att jag har denna. Men ni som läser får hemskt gärna kommentera. Läser och kommenterar du så gör jag detsamma på din blogg!

Lite om mig;

Jag är en 16årig tjej som kanske inte ser så mycket ut för världen men jag är väldigt stor. Stor i tankarna. Jag älskar musik och spelar och sjunger gärna själv, visst, jag är inte världsbäst men jag tycker det är kul! Jag har också en dotter på ungefär sex månader men henne kommer jag inte att skriva så mycket om i bloggen, kanske då och då men den här bloggen är om MIG. Det är bara MINA tankar och funderingar.

Puss :*